SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL

El Servei d’Acollida Matinal ofereix als alumnes, des del primer dia de curs, la possibilitat d’entrar a l’escola a partir de les 7:45 h i estar-s’hi, en companyia d’un o dos monitors (en funció del nombre d’alumnes inscrits), fins a l’hora d’entrar a classe a les 9:00h.

És un servei que es contracta a través de l’AMPASOFT, per tant, totes les famílies que vulguin utilitzar l’acollida han d’estar registrades i les que són sòcies de l’AFA gaudiran d’una avantatge en el preu.

Ho trobareu a AMPASOFT, en el menú de ALTRES SERVEIS/ PRODUCTES, caldrà seleccionar l’alumne i us sortiran els productes disponibles del servei d’acollida. Feu la selecció del servei i tot seguit realitzeu el pagament. Automàticament rebreu un mail amb la confirmació de la compra. Per recollir els tiquets, heu d’anar a secretaria de l’AFA  i mostrar el mail de confirmació de la compra.  En el cas del servei d’acollida fixe, es cobrarà cada mes.

Es podran escollir entre 4 tipus de serveis (preus pel curs 2021-2022):

1.       Servei d’acollida fixe: es contracta el servei una sola vegada i es cobrarà per rebut bancari cada mes. Preu soci : 37€/mes. Preu no soci : 55,50€/mes.

2.       Servei d’acollida eventual per 1 mes: es contracta cada mes que es vulgui utilitzar. El període per a contractar-lo sempre serà una setmana abans de començar el mes, fins a 11 dies abans d’acabar el mes. Aquest servei es pot consumir durant un mes natural, per tant si contracteu el servei d’acollida pel mes d’Octubre el podreu utilitzar durant tot el mes d’Octubre i només el mes d’Octubre. És un servei de pagament únic i per tant, pagareu amb targeta via TPV virtual.  Preu soci: 40€. Preu no soci: 60€.

3.       Servei d’acollida eventual per talonari de 10 tiquets: es contracta cada vegada que el necessiteu. Els talonaris s’hauran de recollir a secretaria de l’AFA, mostrant el mail de confirmació de la compra. El servei es pot contractar qualsevol dia de curs i consumir-lo durant tot el curs sense avís d’assistència.  És un servei de pagament únic i per tant, pagareu amb targeta via TPV virtual.  .  Preu soci: 36€. Preu no soci: 54€.

4.       Servei d’acollida eventual per talonari de 20 tiquets: té el mateix funcionament que el cas anterior.  Preu soci: 72€. Preu no soci: 108€.

5.     Servei d’acollida tiquet únic: és la compra d’un tiquet, per utilitzar el servei un únic dia. Preu soci: 3,6€. Preu no soci: 5,4€.

En el cas dels talonaris, és requisit indispensable el lliurament del tiquet a la persona responsable del servei en el moment de deixar l’infant, ja que no s’admetrà cap alumne sense el lliurament del val.

Si teniu cap dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a traves del correu: acollida@afaeiximenis.cat

Comissió Servei d’Acollida Matinal.