Menjador

Benvolgudes famílies,
Comença un nou curs encara una mica sacsejat per la pandèmia. Us volem informar d’alguns canvis que s’han fet respecte al curs passat i recordatoris importants. Carta Menjador inici de curs 21-22

L’horari del servei de menjador és de 12:30 a 15:00h i s’organitza en dos torns. El primer torn entra a dinar a les 12:45h i el segon a les 14:10h.

Les famílies hauran de sol·licitar plaça al servei de menjador, per escrit, cada setembre i comunicar els dies que en faran ús. El primer dia de curs rebreu el full d’inscripció al menjador que haureu de retornar degudament omplert i signat a la tutora dels vostres fills i filles el més aviat possible.

Si el vostre fill/a ha de fer ús del menjador de manera esporàdica, cal que imprimiu el full d’inscripció que trobareu a la web de l’AFA i que el porteu degudament omplert a la tutora o a la secretaria de l’AFA.

Full inscripció al menjador

Informació sobre el descompte a famílies nombroses 21-22

Si teniu algun dubte o suggeriment relacionada amb el menjar o l’estona de menjador, envieu un correu electrònic a la comissió: menjador@afaeiximenis.cat